Săptămâna Mondială a Spațiului
Tagged Tags:

Săptămâna Mondială a Spațiului este o sărbătoare internațională a științei și tehnologiei și contribuția lor la îmbunătățirea condiției umane. Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite a declarat în 1999 că Săptămâna Mondială a Spațiului va avea loc în fiecare an în perioada 4-10 octombrie
Proiectul „Cu mic, cu mare…prin Univers” (2021-2022), demarat în 2006, reunește elevi și profesori, de la grădiniță până la liceu, în dezvoltarea unei varietăți de activități dedicate spațiului și științei. Anul acesta, în pofida pandemiei globale, un număr de 7 școli, cuprinzând peste 350 de preșcolari, elevi și cadre didactice, împreună cu Primăria Zalău, au decis să continue proiectul, realizând schițe și modele de fenomene și dispozitive reale, creații artistice, expoziții de postere și fotografii, precum și prezentări, discuții și dezbateri de clasă, toate dedicate sărbătoririi realizărilor umanității, a viselor nelimitate și a unui viitor mai bun.
Unități de învățământ implicate:
Colegiul Tehnic „Al. Papiu-Ilarian” Zalău
Școala Gimnazială “Simion Bărnuțiu” Zalău
Școala Gimnazială “Mihai Eminescu“ Zalău
Școala Gimnazială “Porolissum“ Zalău
Școala Gimnazială Nr.1 Aghireș
Școala Gimnazială Nr.1 Cuzăplac
Grădinița cu PP Căsuța cu Povești Zalău
Din grădinița noastră au fost implicate toate grupele în proiect, activitățile desfășurate cu preșcolarii surprinzând prin varietate și ingeniozitate.
Felicitări tuturor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *