La mulți ani, Poliția Română!
Tagged Tags: , ,

Miercuri a fost mare sărbătoare la Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj. Grupa Prichindeilor și Grupa Hărniceilor de la grădinița noastră au participat la Ziua Porților Deschise, sărbătorind în avans, alături de oamenii legii, cei 200 de ani de la atestarea documentară a Poliției Române.

Preșcolarii, însoțiți de doamnele educatoare Fanca Florica și Man Veronica, doamna director Maghiu Paula, doamna îngrijitoare Știrb Livia și câțiva părinți și-au petrecut prima parte a zilei alături de polițiști și au luat contact direct cu echipamentele, armele și autospecialele folosite de aceștia în intervențiile lor zilnice. Astfel, cei mai curioși dintre micii vizitatori s-au suit la volanul mașinilor folosite de polițiști pentru salvarea de vieți și creșterea siguranței rutiere, au putut vedea mijloacele și metodele folosite de polițiștii de la structurile de poliție rutieră, criminalistică, acţiuni speciale, resurse umane, siguranţă şcolară, prevenire şi protecţia animalelor.

Astăzi, 25 martie 2022, preșcolarii grupelor Prichindeii și Hărniceii, împreună cu doamnele educatoare Fanca Florica și Man Veronica au sărbătorit Ziua Poliției Române printr-o serie de activități de educație rutieră.

La mulți ani, Poliția Română! La mulți ani, dragi polițiști!

Vă dorim sănătate și cât mai multe reușite profesionale în continuare!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.